Bijzonder overnachten: Book and Bed hostel in Tokyo

Ben je gek op boeken en ben je ook nog eens gek op reizen? Dan heb ik een leuke tip voor je! Boek dan een nachtje bij Book and Bed. Dit is een boekhandel en hostel in 1! Je moet er wel even voor reizen, maar dan heb je ook wat.

Het hotel staat namelijk in Tokyo en is gelegen in de stadswijk Toshima, het meest internationale gedeelte van Tokyo. Het hostel richt zich met name op buitenlandse reizigers. Het concept is vrij nieuw nog en het hostel is een echt designhostel. Er is ruimte voor 30 bedden en je slaapt tussen en in de boekenkasten. De boeken zijn niet te koop, maar je mag er tijdens je verblijf zoveel lezen als je wilt. 

Naast de boeken, deel je ook het toilet en de badkamer met andere boekliefhebbers en backpackers. Overnachten kan al vanaf 3.500 yen per nacht, dat is 28 euro per nacht. Het hostel heeft geen restaurant, maar de Starbucks, McDonald’s en de supermarkt zijn vlakbij.

Book and Bed Hostel
Lumiere Building, Tokyo

 

Lees ook:Hostel alleen voor vrouwen; Hostelle
Lees ook:Overnachten als een dakloze nieuwe hype in Göteborg?
Lees ook:Boekenweek 2017: Gratis met de trein reizen op zondag 2 april
Lees ook:Vijfsterrenhotels het duurst in Tokyo
Lees ook:Zondag: Gratis reizen met de trein met je boekenweekgeschenk

Geen reacties // Reageer