Tent is replica van Volkswagen T1 uit 1965

Daar is dan eindelijk de tent die je WEL kunt vinden op een met koepeltentjes overbevolkt festivalterrein! Bovendien stijgt je populariteit onder hippies en andere Volkswagenliefhebbers immens met deze tent die sprekend lijkt op een Volkswagen T1 uit 1965. 

In deze tent van 12,5 kilo kunnen vier mensen een slaapplekje vinden. De tent is uitgerust met een extra dik dak en het kuipzeil zit aan de binnentent vast. De tent is precies even groot als een Volkswagenbusje. De tent kost 379,99 euro en is verkrijgbaar bij de Vrijbuiter.

Lees ook:Nieuwe manier van kamperen in hangmat-tent
Lees ook:Review: Pop-up tent Rocky van Obelink.nl + winactie!
Lees ook:Bagage inchecken: hoeveel kost het?
Lees ook:Vrolijke tent voor op het strand
Lees ook:Echtpaar in tent overleden aan koolmonoxidevergiftiging

Geen reacties // Reageer