ACSI komt met magazine over kamperen

De ACSI, bekend van de campinggidsen, komt vanaf 22 juni met een gloednieuw tijdschrift over kamperen. Het tijdschrift gaat ACSI Freelife Magazine heten, en zal zes keer per jaar maar liefst 200 pagina’s tellen.

Diepgaande testen

Volgens het persbericht van ACSI zal het magazine zich onderscheiden van andere magazines over kamperen omdat zij uitgebreide diepgaande en objectieve testen over caravans, campers en kampeerartikelen zullen plaatsen. “Er wordt al veel over kamperen geschreven, maar nergens zijn dergelijke diepgaande en objectieve testen te vinden”, aldus Ramon van Reine, directeur van ACSI.

Abonneren

Ook zal het magazine boordevol informatie staan over de leukste vakantieregio’s, camperplaatsen en campings. De prijs voor het magazine is 5,95. Abonneren kan ook al: via deze link wordt je abonnee.

Lees ook:Glamping Magazine krijgt online toevoeging
Lees ook:Actie ACSI: ACSI Freelife zoekt caravantesters
Lees ook:IGlamping 2 online
Lees ook:Frans Bauer gaat kamperen in Frankrijk met BN’ers
Lees ook:Begin kampeerseizoen: Kamperen wordt steeds spannender

Geen reacties // Reageer