Kampeervoorbereidingen

Voor mij staat de vakantie voor de deur. Nog even werken, vooruitwerken voor Travel.blog.nl en dan op vakantie. Ik ben er aan toe! Omdat we nog maar net een nieuwe tent hebben gekocht hebben we er voor gekozen om dit jaar in Nederland te blijven. Volgend jaar willen we wat verder weg, maar dit jaar lekker kamperen in eigen land! 

De bestemming was voor ons al snel duidelijk. Mijn vriend is een liefhebber van duiken, en waar in Nederland kan dat nou beter als in Zeeland? Op een camping op veertig minuten rijden van Antwerpen hebben we voor beide wat wils.

Ik ben echt een liefhebber van kamperen. Voor mij is het de ultieme ontspanning om op een tweepits-kooktoestel gemakkelijke gerechten te bereiden, in de rij te staan voor de douches (toegegeven, dat is de mindere kant van het kamperen) en na een barbecue op een wegwerpbarbecue voldaan op een luchtbed neer te ploffen. Ook het campingleven vind ik fijn. Bingo op woensdagavond, verse broodjes halen bij de campingwinkel en het gezinsleven van een ander aanschouwen.

Het enige wat ik moeilijk vind aan kamperen is besluiten wat we mee moeten nemen en wat we evengoed thuis kunnen laten. Aangezien we alles in een auto mee moeten nemen, is het het handigst om zo weinig mogelijk mee te nemen. De komende tijd ben ik dus nog even flink bezig met ‘de-ultieme-checklist-voor-kamperen-met-tent-in-Nederland’. Zodra ik hieraan de laatste hand gelegd heb, zal ik deze ook publiceren op Travel.blog.nl. Ik hoop dat er mensen een handje mee kan helpen!

Wie gaan er nog meer kamperen in eigen land? Wat is jouw favoriete land om te kamperen? Wat is jouw beste kampeertip?

Volg Travel.blog.nl ook op TwitterFacebook en Bloglovin!

Lees ook:Win kaartjes voor de Kampeer & Caravan Jaarbeurs
Lees ook:De nieuwe travelblogster stelt zich voor
Lees ook:ANWB verwacht dat 2,3 miljoen kampeerders naar het buitenland gaan
Lees ook:Minder Nederlanders op vakantie met de kerst
Lees ook:Japan.blog.nl nieuwe blog binnen blog.nl

Geen reacties // Reageer