Slapen onder de sterrenhemel in een luchtbel

Dat ik gek ben op bijzondere plaatsen om te overnachten moge duidelijk zijn. Een voormalig kerkgebouw, een hangmat-tent, wijnvaten, ik ben er gek op! In België is er nu ook iets heel origineels om te overnachten: de Sphair! De Sphair is een doorzichtige luchtbol, vlakbij het plaatsje Lier in België, middenin of aan de rand van het bos, waar je romantisch met z’n tweeën een weekendje of nacht door kunt brengen.

Glamping

Overnachten in de Sphair heeft een behoorlijk ‘Glamping-gehalte’. De luchtbol is namelijk voorzien van een toilet (dat dan weer niet doorzichtig is), een houten vloer met tapijt en verwarming en een leuk eethoekje om samen te ontbijten. Bovendien kun je ongeacht het weer altijd genieten van de buitenlucht. Er is namelijk een geluidloze blower, die de frisse natuurlucht zachtjes naar binnen blaast.

Travelbird

In Nederland kan je voor een overnachting in deze Sphair terecht bij Travelbird. TravelBird biedt dagelijks vier nieuwe vakantie aanbiedingen aan, waarbij bijzondere accommodaties regelmatig terugkomen in het aanbod. De aanbieding voor vandaag is een overnachting in deze Sphair voor slechts 89,50. Dit is een korting van maar liefst 41% op de normale prijs.

Waar komt de naam Sphair trouwens vandaan? Het is een samenvoeging van de woorden sphere (bol) en air (lucht).

Mij lijkt het geweldig om voor het slapen gaan samen de sterren te gaan tellen! Wat vind jij ervan? Zou jij ook wel eens een weekendje willen overnachten in een Sphair? En wat is voor jou het ultieme Glamping-gevoel?

Volg Travel.blog.nl ook op TwitterFacebook en Bloglovin!

Lees ook:Overnachten in een wijnvat
Lees ook:Vacansoleil komt in 2009 met 31 nieuwe campings
Lees ook:Wat een schijthotel; overnachten in een dikke darm!
Lees ook:Hotels; wat houden die sterren nou eigenlijk in?
Lees ook:Korting tot 64% op wintersportvakantie bij TravelBird

Geen reacties // Reageer