Vrolijke tent voor op het strand

Zitten jullie allemaal al op Pinterest? Ik zit nu sinds een tijdje op de website waar je de leukste plaatjes kunt ‘pinnen’, en wat kom je er een hoop briljante foto’s, quotes en heerlijk reisinspiratie tegen! Soms zie je ook wel eens plaatjes waarvan je denkt: huh? Zo een is de volgende:

 

 

 

 

Tent voor een strandvakantie

Op het plaatje zie je een fantastische tent voor op het strand! Of en waar de tent te koop is kan ik jullie jammer genoeg niet vertellen, dat kon ik er niet bij vinden. Weet jij toevallig of en waar deze tent te koop is? Ik houd mij graag aanbevolen voor degene die meer informatie heeft over deze super vrolijke tent!

 

Lees ook:Tent is replica van Volkswagen T1 uit 1965
Lees ook:Tips voor het kopen van een goede zonnebril
Lees ook:Voor op de bucket-list: Een treinreis met de Blue Train
Lees ook:Pinspiration: Spanje
Lees ook:Europese hoofdsteden; tips nodig!

Geen reacties // Reageer