Het hele jaar kamperen in Kroatië

Waar de meeste kampeerders hun tentstokken na de zomer demonstratief op zolder gooien, kunnen de echte liefhebbers van campingvakanties in het najaar nog prima hun tentje opzetten in Kroatië. In Nederland wordt het in het najaar al gauw te koud om te kamperen, maar in Istrië is het het hele jaar mogelijk om op een camping te verblijven.

Het naseizoen is in Istrië hoogseizoen als het gaat om een actieve en culinaire vakantie. Het milde klimaat leent zich prima voor activiteiten zoals fietsen, wandelen, wijn- en olijfolieroutes rijden of stadjes bezoeken. Truffelliefhebbers opgelet: het is nu truffelseizoen in Istrië!

Camping Porto Sole, gelegen aan een beschutte baai nabij Vrsar, biedt vanaf nu het gehele jaar overnachtingsmogelijkheden. Er zijn 221 plaatsen met electriciteit, water en verwarmde sanitaire voorzieningen. In de winter is het mogelijk om ontbijt en diner in het naastgelegen hotel Pineta te nuttigen of gebruik maken van het zwembad en de wellness faciliteiten.

De camping ligt nabij het sfeerrijke vissersplaatsje Vrsar. Het nabijgelegen Venetiaanse kuststadje Rovinj is echter zonder twijfel de meest romantische plek van Istrië.

Volg Travel.blog.nl ook op TwitterFacebook en Bloglovin!

Lees ook:Kamperen op natuurcamping wint terrein
Lees ook:Mijn ervaring met reserveren met Kruidvatactie bij Fletcher Hotels
Lees ook:Nomineer campings voor Camping van het jaar 2013
Lees ook:Overnachten in vuurtoren Kroatië
Lees ook:Kasungu National Park in Malawi

Geen reacties // Reageer