Ontevreden bezoekers Belgencamping kunnen compensatie krijgen

Amai, betaal je zo’n vierduizend euro voor een je luxe verblijf op de ‘Rode Duivels-camping’ Devillage in Rio de Janeiro en blijkt deze camping, opgezet door de Nederlandse ondernemer die ook verantwoordelijk is voor de Oranjecamping, een waar fiasco. Zo blijken er te weinig toiletten en douches, en hebben veel kampeerders geen stroom of internet.

Oranjecamping-baas Jokko de Wit haalde de woede van de zuiderburen nog meer op z’n hals toen hij een paar dagen geleden de kwade Belgen een compensatie van gratis bier van 17.30 tot 19.00 uur, een gratis busticket naar Copacabana en een permanente verlaging van de drankenprijs van 2,25 euro naar 2 euro voorstelde.

Inmiddels is er, na overleg tussen de organisator Oranjecamping, de Belgische Voetbalbond en een supportersdelegatie, besloten de gedupeerden een vergoeding te geven van 50 euro per persoon per nacht. Ondertussen wordt er nog hard gewerkt om de sanitaire en elektrische problemen op te lossen voor zolang de camping blijft bestaan.

Volg Travel.blog.nl ook op TwitterFacebook en Bloglovin

Lees ook:Oranjecamping in onderhandeling over eigen merk bier
Lees ook:Oranjecamping tijdens EK wel winstgevend
Lees ook:Oranjecamping op prachtige locatie
Lees ook:Ook Belgen hebben ‘Oranjecamping’: Rode Duivels Camping
Lees ook:Oranjecamping verwacht 1000 gasten

Geen reacties // Reageer