Nieuw concept voor kampeerders: Gardens for Campers

Je had al ‘Camp in my Garden‘, een website waarbij particulieren hun tuin gedurende een evenement aanboden voor kampeerders. Denk aan evenementen als de Nijmeegse Vierdaagse waarbij dit heel goed zou kunnen werken. Nu is er een website die net even een stapje verder gaat: Gardens for Campers. Hier kunnen huiseigenaren hun tuin aanbieden als kampeerplek voor mensen die graag vakantie willen vieren. Een soort AirBnb, maar dan voor kampeerders.

Voor een overnachting in een tuin betaal je een kleine vergoeding, zo rond de 5 euro per nacht. Wanneer je met een camper of caravan komt kamperen is dit ongeveer 10 euro per nacht. Sommige tuinen bieden daarbij sanitaire voorzieningen en zelfs Wifi.

Tot nu toe is er met name aanbod van tuinen in Frankrijk, waar het in het hele land mogelijk is om je tentje op te zetten. In Nederland is er voor zover bekend nog niemand die zijn/haar tuin beschikbaar heeft gesteld. In België begint de website in opkomst te komen, en verder worden er in Spanje, Portugal, Italië, Oostenrijk, Slowakije, Turkije, Oekraïne, Malta, India, Amerika, Brazilië, Panama, Colombia ook tuinen aangeboden om een nachtje te crashen.

Volg Travel.blog.nl ook op TwitterFacebook en Bloglovin

 

Lees ook:Nieuwe overnachtingsmanier: Camp in my Garden
Lees ook:Hotelovernachtingen voor een prikje bij Kruidvat
Lees ook:Balkan in trek bij jongeren
Lees ook:5-sterrenhotels boeken voor 35 euro per nacht tijdens HotelWeek
Lees ook:Ontvoerde tuinkabouter maakt wereldreis

Geen reacties // Reageer