10 & 11 januari: Amsterdamse vakantiebeurs voor bijzondere reizen

Heb je nog geen plannen voor volgend weekend en ben je nog op zoek naar een bijzondere reis? Dan heb ik een leuke tip voor je. Op zaterdag 10 en zondag 11 januari wordt voor de 4e keer de Amsterdamse vakantiebeurs voor bijzondere reizen gehouden.

Deze vakantiebeurs is in de Beurs van Berlage. Het doel van deze bijzondere vakantiebeurs is een omgeving te scheppen waar het massatoerisme niet de toon aangeeft,maar selectief gekozen wordt voor kwaliteit. Op deze beurs is er aandacht voor bijzondere reizen naar nieuwe bestemmingen, de bestemmingen die de massa (nog) niet heeft ontdekt. Denk aan safarireizen of aan kloosterreizen.

Op deze beurs staan bedrijven, die zich gespecialiseerd hebben in bijzondere reizen en bijzondere landen. Vaak zijn dit reizen op maat, speciaal voor jou gemaakt. Van zeer grote bedrijven, tot zeer kleine bedrijven, die niet op internet te vinden zijn, maar die wel hele mooie reizen aanbieden. Reizen waar je zelf nooit aan gedacht hebt.

Er is veel te ontdekken op deze beurs. Op het centrale podium is een programma met auteurs en musici met veel originele instrumenten, zodat je ook op een andere wijze geïnspireerd wordt. Op de 1e verdieping zijn de mediazalen, 7 in totaal, hier kun je kijken naar diverse dia- en filmpresentaties.

Mocht je naar de beurs willen gaan, dan is het verstandig om tijdig je kaarten te reserveren. In de voorverkoop kosten kaarten € 10,90 per stuk. Aan de kassa zelf kosten de kaarten € 12,90. Kaarten kopen kan hier: vakantiebeursamsterdam.nl/tickets

De beurs is op zaterdag open van 11.00 tot 21.00 uur
De beurs is op zondag open van 10.00 tot 18.00 uur

Meer informatie over deze bijzondere beurs kan je hier vinden: vakantiebeursamsterdam.nl

 

Lees ook:9 & 10 januari: Amsterdamse Vakantiebeurs voor Bijzondere Reizen
Lees ook:7 & 8 januari: Amsterdamse Vakantiebeurs voor Bijzondere Reizen
Lees ook:14 – 18 januari: Vakantiebeurs Utrecht
Lees ook:Vakantiebeurs: 117.000 bezoekers, Italië favoriet
Lees ook:Weekendtip: Vakantiebeurs in Utrecht

Geen reacties // Reageer