Gocampr.com: Kamperen bij de locals

Ben jij een echte kampeerder? En ben jij op zoek naar unieke kampeerplekken? Dan is Gocampr.com misschien iets voor jou! Dit is een nieuw online platform waar je unieke kampeerplekken bij locals kunt vinden.

Uniek

Het is niet altijd eenvoudig om leuke en unieke kampeerplekken te vinden. Daarom hebben de Belgische ondernemers EN kampeerders Sebastiaan Schillebeeckx en Wim Vanhorenbeeck een nieuwe site bedacht. Via Campr kun je originele en comfortabele kampeerplekken zoeken, boeken of zelf aanbieden.

Local

Zo kun je bijvoorbeeld kamperen in een tuin in hartje New York, kamperen in het centrum van Rome, vlakbij Vaticaanstad of kamperen bij een boerderij in Amerika. De locals zijn de aanbieders van die kampeerplek, zij geven je tips en trucs over de omgeving, geven je tips over de beste bar of organiseren een barbecue in de tuin. De local is dus een echte gastheer en kent zijn dorp of stad goed.

Airbnb voor kampeerders

Het idee van Campr is gebaseerd op Airbnb, maar biedt meer aan dan Airbnb.De 2 ondernemers hopen dat het platform een community voor kampeerders zal worden. Op dit moment staan er al zo’n 100 unieke kampeerplekken in 25 landen, waaronder de Verenigde Staten, Australië, het Verenigd Koninkrijk en Kroatië.De plekken zijn onderverdeeld in 6 categorieën, te weten:

  • Camp & Breakfast
  • Glamping
  • Island Hut
  • Adventure Camping
  • Urban Camping
  • Winter Camping

De website zal op 28 januari, aanstaande woensdag dus, gelanceerd worden. De site staat nu al online en je kan je al aanmelden als kandidaat. Ook zoekt de site nog hosts, mensen die een bijzondere kampeerplek willen aanbieden. Ik heb mij al ingeschreven als kandidaat en ben erg benieuwd naar de unieke kampeerplekken.

Zelf eens een kijkje nemen op deze site? Dat kan hier: gocampr.com

Bron: Gocampr.com/Flanderstoday.eu 

Lees ook:Nieuw concept voor kampeerders: Gardens for Campers
Lees ook:Campoala: Nederlanders lanceren site voor het vinden van campingvakanties in heel Europa
Lees ook:Alleen bij Airbnb: Win een overnachting in een drijvend hotel op de Thames
Lees ook:Nieuw in Amsterdam: Cycleswap
Lees ook:Camping BuitenLand: Floortje Dessing opent eigen camping in.. Drenthe

Geen reacties // Reageer