Dit weekend: Voordelig een camper kopen tijdens de Camper Outlet

Camperliefhebbers opgelet! Ben je nog op zoek naar een jonge, gebruikte camper, maar heb je niet zoveel te besteden? Dan zit je dit weekend goed in het Friese Wolvega, want Noorderzon Campers organiseert een grote Camper Outlet.

Van vrijdag 30 oktober tot en met zondag 1 november organiseert Noorderzon Campers een Camper Outlet. Het huurseizoen is dan zo goed als afgelopen en daarom worden alle ex-verhuur campers en de volledige handelsvoorraad tegen zeer scherpe prijzen te koop aangeboden.

Er is dit weekend een mooi, gevarieerd aanbod van jong-gebruikte campers te bekijken aan de Smalle Weegbree 5 in Wolvega. (Wolvega ligt tussen Steenwijk en Heerenveen in) De meeste zijn ex-verhuur campers, maar er zijn ook alleen privé gebruikte kampeerauto’s beschikbaar.De verwachting is dat er tussen de 30 en 40 campers te koop zullen staan. Het exacte aantal is nog op dit moment nog niet bekend, maar het actuele aanbod is altijd te bekijken bij Campers te KoopVoor alle bezoekers staat een gratis hapje en drankje klaar.

Noorderzon Campers is de grootste camperverhuurder van Nederland. Uiteraard is het daarom ook mogelijk om meer informatie te krijgen over het huren van een camper. Veel campers die voor het seizoen 2016 in de verhuur komen zijn ook te bezichtigen tijdens dit weekend. Bovendien kunnen mensen ook nog profiteren van de Vroegboek-aanbiedingHet hele weekend is iedereen tussen 10.00 en 17.00 uur van harte welkom.

Noorderzon Campers
Smalle Weegbree 5, Wolvega

 

 

 

Lees ook:3-6 november: Voordelig een camper kopen tijdens de Camper Outlet
Lees ook:11-12 maart: Win een gratis week camperhuur bij Noorderzon Campers
Lees ook:22-24 april: NKC Camper Experience Zandvoort
Lees ook:Goboony: Voordelig particuliere campers huren of verhuren
Lees ook:11-13 maart: Kampeer Totaal Venray

Geen reacties // Reageer