Nieuw bij ANWB: Kamperen combineren met cruisevakantie

De ANWB komt met een nieuwe vorm van vakantie vieren: een 28-daagse kampeertrip met eigen caravan, tent of camper, in combinatie met een reis op een cruiseboot. Dit doet het bedrijf in samenwerking met reisdochter CruiseTravel.

Met deze kampeerreis en cruise heb je het mooiste van twee werelden. Allereerst reis je met eigen kampeermiddel via Duitsland en Oostenrijk naar Italië. Na een verblijf van 3 dagen aan het Gardameer, 3 dagen in Florence en 6 dagen in Rome alwaar er allerlei excursies te volgen zijn, gaat jouw kampeermiddel in een bewaakte stalling.

De reis gaat dan verder over zee met het cruiseschip Celebrity Refleciton. Vervolgens vaar je langs prachtige eilanden, pittoreske baaien, diverse badplaatsen en interessante steden. De eilanden Santorini, Mykonos, Kreta en Athene worden aangedaan. Erna vaar je door naar Kusadasi en Bodrum. Tot slot is er nog een overnachting in Napels, erna keer je terug naar de stalling in Civitavecchia. Kijk voor het volledige programma op de website.

De reisperiode is van 5 september t/m 3 oktober 2016. Te boeken vanaf € 2.350,- pp obv 2 personen, exclusief: bijdrage calamiteitenfonds á € 2,50 per boeking. Ter plekke kan je zowel tijdens het kampeergedeelte als de cruise overdag zelf op ontdekking gaan, of mee met een georganiseerde excursie (exclusief reissom). In 2016 staat 1 reis gepland. Op basis van het aantal aanmeldingen beslissen wij of er in 2017 meer soortgelijke reizen worden georganiseerd.

Reis boeken? Dat kan via deze link.

Lees ook:Eind 2013 cruises naar Verenigde Arabische Emiraten
Lees ook:8 dagen op reis door een aards paradijs
Lees ook:Oktober Cruisemaand uittip: Cruise Event Amsterdam 2015
Lees ook:Unieke reis: Ga mee met de Aircruise door Afrika!
Lees ook:Ultieme Reizen: Voordelig cruisen met Holland America Line

Geen reacties // Reageer