Vakantiebeurs: Dit zijn de winnaars van Camping van het Jaar 2017

De ANWB heeft woensdagavond tijdens het ANWB Campingdiner op de Vakantiebeurs in de Jaarbeurs in Utrecht vier campings uitgeroepen tot Camping van het Jaar 2017. In totaal waren 40 campings geselecteerd door een ANWB-vakjury. Daarop brachten duizenden kampeerliefhebbers via anwbcamping.nl hun stem uit. Een jury van kampeerders en ANWB-specialisten heeft de uiteindelijke winnaars gekozen.

Categorie 1: De mooiste camping voor gezinnen met jonge kinderen (tot 12 jaar)

Camping Vrijetijdspark Beerze Bulten (Nederland)
De jury: Een gastvrije camping met zeer complete voorzieningen voor gezinnen. Het aantrekkelijke van deze camping is dat ze zich gevormd heeft naar haar omgeving: geen rechte straatjes of velden, maar fraaie plaatsen tussen of op de bulten van de Beerze.

categorie 2: De mooiste Charme camping

Camping Domaine des Messires (Frankrijk)

De jury: Mooi gelegen aan een meer in de Vogezen, omringd door bossen en gerund door Nederlanders. Beperkt tot minder dan 100 plaatsen omdat de eigenaren alle gasten willen leren kennen. Sfeervolle en aangename camping, mooie mix van natuur en genieten, met allure van een landgoed.

categorie 3: De camping met de mooiste huuraccommodaties

Camping Ferienparadies Natterer See (Oostenrijk)

De jury: Prachtig gelegen camping met uitzicht op bergen op 800 meter hoogte bij een meer. Het glooiende terrein met loof- en naaldbomen is verdeeld in diverse velden. Op de camping vind je een ‘nature resort’ met unieke safaritenten, boom- en trekkershutte

categorie 4: De mooiste natuurcamping (middenin de natuur gelegen)

Huttopia Camping Senonches (Frankrijk)

De jury: Camping midden in bosgebied, zonder geasfalteerde wegen. Alle gebouwen op de camping van vervaardigd van onbehandeld hout. Camping heeft ruime, schaduwrijke plaatsen en er is een ecologisch zwembad.

De verkiezing van ANWB Camping van het Jaar wordt jaarlijks georganiseerd en geeft kampeerders de mogelijkheid hun favoriete camping te nomineren in één van de vier categorieën. Drie daarvan keren jaarlijks terug en één categorie is variabel. Dit jaar was dat: De mooiste natuurcamping.

Lees ook:Genomineerden Camping van het Jaar 2016 bekend
Lees ook:Longlist bekend: Stem nu op Camping van het Jaar 2018
Lees ook:Stem op de ANWB Camping van het jaar 2016
Lees ook:Vakantiebeurs: Dit zijn de winnaars van Camping van het Jaar 2016
Lees ook:Genomineerden ANWB Kindercamping van het Jaar 2016 bekend

Geen reacties // Reageer