Hymer DuoMobil B-DL 534: Camper van het Jaar 2017

caravana2017

Afgelopen week werden tijdens de Caravana in Leeuwarden prijzen uitgereikt voor Caravan en Camper van het Jaar 2017. De Hymer DuoMobil B-DL 534 is uitgeroepen tot Camper van het Jaar 2017.

De jury: “Imponerend zijn de nieuwe productiemethoden, het gebruik van moderne materialen en de functionele indeling. Het begint bij de opbouw waar een gewichtsbesparing van veertig procent wordt gehaald. Dat is een forse stap om het rijklaargewicht van de camper met een lengte van 7 meter onder de 3.000 kg te krijgen.

Het moderne interieur herbergt volop praktische oplossingen, zoals het nauwelijks opvallende hefbed in de cabine. Die kun je in de breedte beslapen maar je kunt er ook twee eenpersoons bedden van maken. Met de woonkamer achterin kun je de stuurcabine geheel afsluiten. Veel praktische innovaties dankt de DuoMobil aan het echtpaar Schleinkofer, dat door jarenlange camperervaring veel ideeën inbracht.”  hymer

Deze jaarlijkse onderscheiding voor de meest innovatieve camper is een initiatief van de Kampeer en Caravan Kampioen. Een vakjury bestaande uit journalisten met ruime ervaring en inzicht in de volledige caravan- en campermarkt en KCK-lezers bepalen de uiteindelijke winnaars.

De Hymer DuoMobil B-DL 534 is er vanaf € 98.390, kost wat, maar dan heb je ook wat. Dit model is nog tot en met morgen te bewonderen op de Caravana.

Lees ook:Knaus Travelino: Caravan van het Jaar 2017
Lees ook:Caravana: KCK Camper en Caravan van het jaar 2016 bekend
Lees ook:LMC Explorer 585: KCK Camper van het jaar 2015
Lees ook:Caravana 2016 bijna volgeboekt
Lees ook:21-26 januari: De Caravana in Leeuwarden

Geen reacties // Reageer