Knaus Travelino: Caravan van het Jaar 2017

Afgelopen week zijn er op de Caravana prijzen uitgereikt voor Caravan en Camper van het Jaar 2017. De Knaus Travelino werd uitgeroepen tot Caravan van het Jaar.

De jury: “Knaus heeft lang nagedacht over de Travelino. Van het eerste prototype dat drie jaar geleden verscheen, zijn slechts details terug te vinden in de huidige productieversie. Het resultaat is een uitgebalanceerd product waarbij gewichtsbesparing hét sleutelwoord is. Zo zijn er al tientallen kilo’s bespaard in het onderstel en de opbouw. De constructie van de caravan is zodanig dat Knaus gebruik kan maken van productierobots. Na decennia, waarin het bouwen van caravans uit ‘eentonige’ handenarbeid bestond, is dit een revolutie in de caravanwereld.” 

Deze jaarlijkse onderscheiding voor de meest innovatieve caravan en camper is een initiatief van de Kampeer en Caravan Kampioen. Een vakjury bestaande uit journalisten met ruime ervaring en inzicht in de volledige caravan- en campermarkt en KCK-lezers bepalen de uiteindelijke winnaars.

De Knaus Travelino is te koop vanaf € 18.810. Dit model is nog tot en met morgen te bewonderen op de Caravana in Leeuwarden

Lees ook:Hymer DuoMobil B-DL 534: Camper van het Jaar 2017
Lees ook:Caravana: KCK Camper en Caravan van het jaar 2016 bekend
Lees ook:LMC Explorer 585: KCK Camper van het jaar 2015
Lees ook:Caravana 2016 bijna volgeboekt
Lees ook:21-26 januari: De Caravana in Leeuwarden

Geen reacties // Reageer