Camperplaats Stoutenburght in Blesdijke beste camperlocatie van 2017

Camperaars hebben Camperplaats Stoutenburght in Blesdijke uitgeroepen tot Camperlocatie van het jaar 2017, een verkiezing van de NKC, Europa’s grootste camperclub.

Belangrijke kenmerken zijn volgens bezoekers de fraaie ligging, de uitstekende voorzieningen en de gastvrije beheerders. Met een 9,8 heeft Camperplaats Stoutenburght van Anton en Karin Koning in Blesdijke de hoogste score op Campercontact.com. Camperaars zijn zeer te spreken over de voorzieningen, maar ook de mooie ruime plaatsen, de ligging vlak bij natuurgebied de Weerribben en de gastvrijheid worden zeer gewaardeerd.

Geheel toevallig woon ik een paar kilometer verderop. De eigenaren van de camperplaats hebben een aantal weken een vergunning aangevraagd om uit te breiden. Er staan altijd campers in de weide, ook in de winter. En als je gelukt hebt, staan er zomaar een paar reeën bij je camper.

Wat ook leuk is om te vermelden is dat de camperplaats naast een kasteel staat. Dit kasteel, Olt Stoutenburght genaamd, staat hier niet al eeuwen, maar is de laatste 20 jaar vanaf de grond opgebouwd door 1 man, kasteelheer Gregorius Halman. Het kasteel is zeker een bezoekje waard. Nu al benieuwd naar het kasteel? Bekijk dan dit filmpje: https://youtu.be/EMtjUDhxkPs

De NKC houdt de verkiezing Camperlocatie van het jaar om de kwaliteit van overnachtingsplaatsen voor camperaars te verbeteren. In totaal zijn er in Nederland ruim 1.250 camperlocaties. Elke plek maakt evenveel kans op de prijs, ongeacht of het een campervriendelijke camping, gemeentelijke camperplaats of privéterrein betreft. Wel dient de camperlocatie in het jaar voorafgaand aan de verkiezing (2016) minimaal dertien beoordelingen te hebben gehad op Campercontact.com

Lees ook:De Nuuverstee in Borger Camperlocatie van het jaar
Lees ook:Camperpark Kuikhorne Camperlocatie van het jaar
Lees ook:Miljoen bezoekers voor site Campercontact
Lees ook:App Campercontact wint Campermarkt Award
Lees ook:Apenheul Leukste uitje van Nederland

Geen reacties // Reageer