Website Tingo garandeert goedkoopste hotelkamers

Als je op zoekt bent naar de goedkoopste hotelkamer voor je vakantiebestemming, dan helpt de nieuwe website Tingo je deze te vinden.

In eerste instantie lijkt de site op de vele andere zoekmachines voor hotelkamers. Tingo pakt het echter anders aan dan andere websites. De site bewijst pas nadat je je kamer geboekt heeft van nut te zijn. Tingo controleert voortdurend of de prijs van je kamer daalt. wanneer dat het geval is, boekt Tingo opnieuw deze kamer in jouw naam, zo ben je zeker dat je niet te veel betaalt voor jouw verblijf.

Een voorbeeldje: je hebt 200 euro betaald voor drie overnachtingen in Antwerpen. Een aantal dagen nadat jij je kamer geboekt hebt, wordt de prijs van deze kamer verlaagd. Tingo annuleert je reservering, en reserveert vervolgens opnieuw deze kamer. Zo heb je altijd de goedkoopste kamer.

Tingo biedt deze dienst gratis aan. Echter zitten er nog wel een aantal haken en ogen aan het gebruik van de website. De prijzen worden alleen in dollars genoemd, alleen hotels aangesloten bij de website worden getoond en het is goed mogelijk dat door fluctuerende wisselkoersen er weinig geld overblijft.

Lees ook:Vliegtickets zoeken op laagste prijs, kortste reisafstand of meeste beenruimte?
Lees ook:Sieraad stelt reisverleden tentoon
Lees ook:Handige tips om je caravan te verkopen
Lees ook:Schiphol.nl beste luchthaven website ter wereld
Lees ook:Tot 600 euro terugkrijgen bij vertraagde vlucht

Geen reacties // Reageer