Suncamp geeft gratis vakantie aan ideaal gezin

Zin in een gratis vakantie? Suncamp is op zoek naar gezinnen die een week gratis op vakantie willen naar Frankrijk of Kroatië. Hier zit wel een aantal voorwaarden aan: er gaat een fotograaf met je mee, en je hele gezin ziet er verzorgd uit en heeft een normaal postuur. De fotograaf wordt min of meer onderdeel van je gezin en kan op ieder moment foto’s maken. Dit is bedoeld voor promotiemateriaal voor Suncamp.

Suncamp kiest niet zomaar een gezin. Indien je je opgeeft zal je naar een selectiedag moeten komen en wordt je getoetst op verschillende eigenschappen, zoals een verzorgd uiterlijk, leeftijden van de ouders tussen de 25 en 50, kinderen tussen de 0 en 12, en je moet sportief, spontaan en gezellig zijn. Al met al, het ideale fotogenieke gezin.

 

Denk je dat je gezin door de selectie kan komen? Opgeven kan hier.

Lees ook:Met Arnon Grunberg op vakantie?
Lees ook:stalletjes op chinese muur verdwijnen
Lees ook:Gezin vergeet kind op vliegveld
Lees ook:Gratis attracties op je vakantiebestemming
Lees ook:Tom is gek geworden en geeft zijn vakantie gratis weg

Geen reacties // Reageer