TravelBird lanceert exclusieve luxe aanbiedingen via TravelBirdExclusive

Primitief kamperen is leuk, maar wat nou als je voor hetzelfde geld met je kont op Ibiza kunt zitten en kunt overnachten in een vijf-sterrenhotel? Zou je dan nog steeds kiezen voor het koken op een een-pits-gasstelletje? Travelbird heeft gisteren TravelBirdExclusive gelanceerd. Met TravelBirdExclusive speelt men in op de groeiende wens van vakantiegangers om weinig geld uit te geven aan zo luxe mogelijk vakantie. 

Goedkoop, maar super luxe!

Exotische safari’s in Afrika, logeren in een vijf-sterrenhotel in Monaco mét bijbehorende helikoptervlucht, cocktails drinken op een dakterras op Ibiza, het klinkt allemaal onmogelijk te betalen voor een gemiddelde Nederlander. TravelBirdExclusive biedt dergelijke vakanties aan met kortingen tot maar liefst 60%. Zo betaal je bijvoorbeeld voor 3 dagen Ibiza in een vijf-sterrenhotel met ontbijt en een diner 154 euro per persoon. Dit zou normaliter 335 euro kosten.

Wil je gebruik maken van de aanbiedingen van TravelBirdExclusive dan moet je je aanmelden op de website. Klik daarvoor hier.

Wekelijks nieuwe aanbiedingen

Wekelijks zullen er vier nieuwe aanbiedingen op de website van TravelBirdExclusive komen die variëren van verre vakanties tot luxe overnachtingen dichtbij huis.

Travelbird voor leuke vakanties

Is voor jou een vakantie in een drie-sterrenhotel ook goed genoeg? Dan kan je het best terecht op de website van TravelBird. Hier vind je dagelijks vier nieuwe aanbiedingen voor leuke stedentrips, wellnessarrangementen en compleet verzorgde vakanties voor het hele gezin.

Volg Travel.blog.nl ook op TwitterFacebook en Bloglovin!

Lees ook:Hotels; wat houden die sterren nou eigenlijk in?
Lees ook:Wereldradar.nl handige website voor lage budgetten
Lees ook:Aanbiedingen augustus in Nederland
Lees ook:Slapen onder de sterrenhemel in een luchtbel
Lees ook:3 dagen in luxe 4-sterren hotel voor 59 euro

Geen reacties // Reageer