Korting tot 64% op wintersportvakantie bij TravelBird

Vandaag is de ‘wintersportweek’ bij TravelBird begonnen. Mocht je een wintersportvakantie overwegen is het verstandig deze week de website in de gaten te houden. Op een wintersportvakantie bij TravelBird krijg je deze week tot maar liefst 64% korting. Zo kun je voor een prikkie naar de sneeuw!

Mocht je denken dat je voor een reis met zoveel korting een slecht onderkomen krijgt, dan heb je het mis. Overnachten doe je in een hotel, appartement of chalet in bijvoorbeeld Les Deux Alpes of Valmorel. Romantici kunnen kiezen voor een verblijf in een kasteelhotel in Tirol. De meeste wintersportvakanties zijn inclusief skipas, soms met gratis gebruik van wellnessfaciliteiten en busvervoer. De accommodaties liggen altijd dicht bij de pistes en kinderen verblijven vaak gratis of tegen extra korting. De wintersportvakanties zijn vanaf 139 euro. Voor die prijs heb je een 8-daagse vakantie in een appartement midden in het centrum van het Oostenrijkse Brixental. De overige wintersportvakanties gaan naar Frankrijk, Duitsland en Oostenrijk.

Volg Travel.blog.nl ook op TwitterFacebook en Bloglovin!

 

Lees ook:Nederlanders gaan zuiniger op wintersport
Lees ook:ADV: Op wintervakantie voor een prikkie
Lees ook:Staying Cool appartement in Barcelona
Lees ook:Pharos Reizen garandeert sneeuw
Lees ook:Gratis skilessen voor jeugd tot en met 17 in Zwitsers Arosa

Geen reacties // Reageer