Belg boekt luxereis voor 4 euro

Een Belg kon zijn geluk niet op toen hij bezig was een luxe reis naar Turkije te boeken. Bij het boeken bleek de reis, die officieel 2254 euro moest kosten, slechts 4 euro per persoon te bedragen! De man zou met zijn vrouw verblijven in een vijfsterrenresort in Bodrum.

Menselijke fout

Thomas Cook, de reisorganisatie waar de man de reis bij boekte, kon er de humor blijkbaar niet van inzien. Thomas Cook liet de man weten dat er een menselijke fout was gemaakt waardoor de reis op slechts 4 euro per persoon kwam te staan. De man zal volgens Thomas Cook wel tegemoet gekomen worden, maar de reis voor slechts 4 euro maken zit er niet in.

Niet akkoord

De Belg is niet van plan hiermee akkoord te gaan. Volgens de Belgische consumentenbeschermer Test Aankoop staat Thomas Cook echter volledig in haar recht.

Slechte reclame

Het is al de tweede keer in korte tijd dat Thomas Cook onsportief omgaat met ludieke acties en eigengemaakte foutjes. Onlangs deed een Britse man met de naam Thomas Cook een verzoek bij de reisorganisatie of hij ter compensatie van het eeuwige geplaag over zijn naam misschien een weekendje op kosten van Thomas Cook naar Parijs mocht. Hierop reageerde de reisorganisatie met het antwoord dat zij niet zomaar iedere persoon met de naam Thomas Cook gratis op reis konden sturen. Een andere reisorganisatie kon er de humor wel van inzien en stuurde Thomas gratis een weekendje naar Parijs. In beide gevallen had Thomas Cook er beter de humor van in kunnen zien en in de buidel moeten tasten. Het had hen een hoop gratis positieve publiciteit opgeleverd.

Volg Travel.blog.nl ook op TwitterFacebook en Bloglovin!

Lees ook:Persoon Thomas Cook krijgt gratis reisje Parijs
Lees ook:Touroperators verlagen prijzen door dalende olieprijs
Lees ook:Thomas Cook en TUI geven gratis brandstof prijsgarantie
Lees ook:Nu al grote run op zomervakanties
Lees ook:Belgen kiezen voor zon in de winter

Geen reacties // Reageer