Megahostel Amsterdam komt er niet

amsterdam_water_river_247618_lEen hostel waarin maar liefst 1400 backpackers en lowbudgetreizigers hun nachtrust moeten pakken komt er niet in Amsterdam. Dat meldt het Parool. De plannen voor een megahostel aan de Weesperzijde zijn van de baan. In plaats daarvan komt er in Amsterdam-Noord een hostel, met plaats voor 750 bedden. Dat laten burgemeester Eberhard van der Laan en wethouder Maarten van Poelgeest in een brief weten aan de gemeenteraad van Amsterdam.

De voormalige brandweerkazerne aan de Weesperzijde, wat in het bezit is van Ierse eigenaren, zou een hostel moeten gaan vormen. Omdat buurtbewoners bang waren voor veel overlast vanwege blowende en zuipende jongeren, gingen zij hevig tegen deze plannen in protest.

Volg Travel.blog.nl ook op TwitterFacebook en Bloglovin

Lees ook:Maandagavond: Geen treinverkeer op en rond Amsterdam CS
Lees ook:Hostel alleen voor vrouwen; Hostelle
Lees ook:Piloten willen Europese zwarte lijst lastige passagiers
Lees ook:Bierfiets blijft Amsterdam onveilig maken
Lees ook:120 illegale hotels gesloten in Amsterdam

Geen reacties // Reageer