Megahostel Amsterdam komt er niet

Een hostel waarin maar liefst 1400 backpackers en lowbudgetreizigers hun nachtrust moeten pakken komt er niet in Amsterdam. Dat meldt het Parool. De plannen voor een megahostel aan de Weesperzijde zijn van de baan. In plaats daarvan komt er in Amsterdam-Noord een hostel, met plaats voor 750 bedden. Dat laten burgemeester Eberhard van der Laan en wethouder Maarten van Poelgeest in een brief weten aan de gemeenteraad van Amsterdam.

De voormalige brandweerkazerne aan de Weesperzijde, wat in het bezit is van Ierse eigenaren, zou een hostel moeten gaan vormen. Omdat buurtbewoners bang waren voor veel overlast vanwege blowende en zuipende jongeren, gingen zij hevig tegen deze plannen in protest.

Volg Travel.blog.nl ook op TwitterFacebook en Bloglovin

Lees ook:Hostel alleen voor vrouwen; Hostelle
Lees ook:Bierfiets blijft Amsterdam onveilig maken
Lees ook:120 illegale hotels gesloten in Amsterdam
Lees ook:Hostel met alleen sterfbedden
Lees ook:Toerist krijgt explosief cadeau om luchthaven beveiliging te testen

Geen reacties // Reageer