Vijf Dagen Voordeel: Vliegtickets KLM in de aanbieding

Ben je de regen, wind en de files al helemaal zat? Heb je het koud en heb je zin om nog even snel een reisje naar de zon te boeken? Dan zit je deze dagen goed bij KLM, waar de vliegtickets voor maar weinig geld over de virtuele toonbank vliegen. De Vijf Dagen Voordeel zijn namelijk in volle gang.

De campagne Vijf Dagen Voordeel is gisteren van start gegaan. KLM heeft heel veel bestemmingen voor je in de aanbieding. Tot en met 23 november kun je deze voordelige vliegtickets op deze site boeken. Zo kun je bijvoorbeeld al vanaf 500 euro naar New York, Bogota of Dubai vliegen. En wie wil dat nou niet?

Per vlucht is een gelimiteerd aantal stoelen beschikbaar. Ticketprijzen zijn inclusief toeslagen en exclusief boekingskosten. Boeken kan nog tot en met 23 november.

Lees ook:Vijf Dagen Voordeel: Vliegtickets KLM in de aanbieding
Lees ook:Vijf Dagen Voordeel: Vliegtickets KLM in de aanbieding
Lees ook:Vijf Dagen Voordeel: Vliegtickets KLM in de aanbieding
Lees ook:Vijf Dagen Voordeel: Vliegtickets KLM in de aanbieding
Lees ook:Vijf Dagen Voordeel: Vliegtickets KLM in de aanbieding

Geen reacties // Reageer