Goedkoop vliegen? Amerikanen introduceren Basic Class

Een paar Amerikaanse luchtvaartmaatschappijen hebben iets nieuws gelanceerd. Voor de passagiers die Economy Class nog te duur vinden en het niet erg vinden om hun benen in de nek te leggen is daar nu… De Basic Class.

Na Delta Airlines introduceren nu ook de Amerikaanse luchtvaartmaatschappijen American en United deze class. De tickets voor deze class zijn goedkoper dan goedkoop maar dan krijg je ook niks. Zo krijg je geen snacks aangeboden, kan je geen stoelnummer reserveren en het is ook niet mogelijk om je ticket te upgraden, veranderen of te annuleren.

De luchtvaartmaatschappijen willen met deze nieuwe dienst beter concurreren met andere lowbudgetmaatschappijen zoals Frontier en Spirit.

Lees ook:Scoor de beste zitplaats in het vliegtuig!
Lees ook:Scoor de beste zitplaats in het vliegtuig
Lees ook:Nieuwe website over vliegen in Business & First Class
Lees ook:2008: het jaar waarin het papieren ticket verdwijnt
Lees ook:Malaysia Airlines introduceert kind-vrije zone

Geen reacties // Reageer