Easyjet wil discriminatie op Schiphol stoppen

EasyJet zegt in een brief dat ze wil dat minister-president Balkenende een einde maakt aan de
discriminatie van Nederlandse passagiers op luchthaven Schiphol. Het gaat daarbij om de vliegtaks die ervoor zorgt dat een familie al snel 100 euro meer moet neertellen om met vakantie te kunnen gaan.De oplossing moet zijn dat de vliegtaks geheven wordt op basis van de emissie-uitstoot van vliegtuigmaatschappije. Bovendien moet er een einde komen aan de beveiliging die meer lokale dan transitpassagiers controleert.

Lees ook:Zware milieubelasting door vakanties Nederlanders
Lees ook:Goedkoop vliegen via Brussel
Lees ook:Europa tegen voortbestaan vliegtaks na 2012
Lees ook:Groei KLM wordt klimaatneutraal
Lees ook:iDBUS rijdt duurzaam van Amsterdam naar Parijs

Geen reacties // Reageer