Transavia stopt lijndienst op Milaan Bergamo

De lijndienst Amsterdam – Milaan Bergamo van Transavia zal binnenkort worden opgeheven. De frequentie van deze bestemming is momenteel twaalf keer per week maar door de tegenvallende passagiersaantallen zal deze nu geheel geschrapt worden.

Op 1 februari zullen de laatste vluchten naar de Italiaanse bestemming worden uitgevoerd. Een van de redenen dat de resultaten tegenvielen is de vliegtaks. De maatschappij denkt 150.000 passagiers te zijn misgelopen die kiezen om te vliegen over de grens. Hierom heeft Transavia al meerdere diensten aangepast of stilgelegd in de winterdienst.

De passagiers die al hadden geboekt om te vliegen na 1 februari 2009 krijgen wel hun geld terug.

Lees ook:Transavia annuleert alle zondag vluchten
Lees ook:Goedkoop vliegen via Brussel
Lees ook:Transavia staakt winterdienst naar Bergerac
Lees ook:Transavia gaat reorganiseren om concurrerend te blijven
Lees ook:Martinair neemt eind maart Aruba over van KLM

Geen reacties // Reageer