Zwarte lijst luchtvaartmaatschappijen 2009

De Europese Unie (EU) maakte eerder dit jaar bekend welke luchtvaartmaatschappijen op de zwarte lijst van 2009 staan. Na de vliegramp bij de Comoren blijken veel mensen te zijn gaan Googlen naar deze lijst, waar we eerder slechts enkele maatschappijen uit noemden. Daarom bied ik jullie hierbij de link naar de zwarte lijst van luchtvaartmaatschappijen.

Ook op de lijst: Safe Air
Ironisch genoeg staat de maatschappij Safe Air uit de (niet zo) Democratische Republiek Congo ook op de lijst. In totaal telt de zwarte lijst 196 dubieuze maatschappijen. Eén troost: de maatschappijen vliegen niet vanuit of naar Europa, want ze zijn hier eenvoudigweg niet welkom. Maar kijk dus uit voordat je in een ander werelddeel een goedkoop vliegticket boekt!

Lees ook:Zwarte lijst luchtvaartmaatschappijen uitgebreid
Lees ook:Zwarte lijst met luchtvaartmaatschappijen; Phuket Air mag weer vliegen
Lees ook:Europa breidt zwarte lijst vliegtuigmaatschappijen uit
Lees ook:Air France- KLM in top tien veiligiste vliegmaatschappijen
Lees ook:Chinese toeriste valt in krater in Congo

Geen reacties // Reageer