Arkefly vliegt in 2010 naar 3 bestemmingen in Brazilie; Fortaleza, Natal en João Pessoa

Arkefly breidt de vluchten naar Brazilië verder uit. Arkefly vloog al naar Fortaleza en Natal. Vanaf 6 april gaat de Nederlandse chartermaatschappij ook vliegen op João Pessoa, vlakbij Recife. Deze nieuwe bestemming wordt 1x in de week, op dinsdag, aangevlogen in combinatie met Fortaleza.

 

João Pessoa

Arkefly is de eerste internationale luchtvaartmaatschappij die gebruik gaat maken van de gloednieuwe luchthaven João Pessoa. Deze luchthaven is een perfecte uitvalsbasis voor paradijselijke strandvakanties in Pipa, Tibau do Sol en het nieuwe Porto de Galinhas

Porto de Galinhas staat bekend om haar stranden; het zijn naar verluid de beste stranden van Brazilië. De combinatie van kristalhelder water, wit zand, wuivende palmbomen en de altijd schijnende zon maken het één van de aantrekkelijkste plekken om een zonvakantie te vieren. Daarnaast is het een ideale plek om watersporten als surfen of duiken te beoefenen. Porto de Galinhas heeft overdag een levendig centrum en ’s avonds een bruisend uitgaansleven. In de natural pools kun je natuurlijk baden voor de kust, ze zijn ook zeer geschikt om te snorkelen. Ook cultuurzoekers komen aan hun trekken: Porto de Galinhas ligt nabij de steden Recife en Olinda, culturele pareltjes met schitterende architectuur.

Holland International biedt een negendaagse vakantie naar Porto de Galinhas inclusief vlucht, accommodatie en transfers al vanaf € 599.

Lees ook:Transavia en Arkefly bereiden zich voor op opengaan luchtruim. Volg de vluchtstatus op internet en kom niet naar Schiphol!
Lees ook:Vier nieuwe verre bestemmingen bij vliegmaatschappij Martinair
Lees ook:Arkefly vliegt vaker naar Curacao, Martinair verhoogt frequentie op de Caribbean
Lees ook:Win 50.000 vliegkilometers met nieuw online ArkeFly spel
Lees ook:Vlieg gratis naar je favoriete Arkefly bestemming via Twitter en Facebook

Geen reacties // Reageer