Kind geboren aan boord van vliegtuig

Een wel heel bijzondere bevalling vond er afgelopen zondag plaats. Aan boord van het vliegtuig van de luchtvaartmaatschappij TAM is een kindje geboren. Een woordvoerder van TAM heeft vandaag laten weten dat het kind tot haar 21ste verjaardag gratis vliegtickets krijgt als geboortegeschenk.

 

Het toestel was onderweg naar de Boliviaanse hoofdstad La Paz toen het meisje, twee weken te vroeg, geboren werd. Bij de bevalling waren een arts en verpleegkundige aanwezig die toevallig aan boord waren op dat moment. Zowel de moeder als het kindje maken het uitstekend. Als gebaar naar de luchtvaartmaatschappij heeft het meisje de naam Tami gekregen.

Lees ook:Baby geboren aan boord van vliegtuig
Lees ook:Obama gaat zorgen voor positieve impuls Kenia
Lees ook:Weer naald gevonden in vliegtuigeten
Lees ook:Twee kinderen verwisseld door luchtvaartmaatschappij
Lees ook:Meisje uit vliegtuig gezet omdat ze teveel hoest

1 Reacties // Reageer

One thought on “Kind geboren aan boord van vliegtuig

  1. zouwel

    woww echt cool, en heel bijzonder

      /  

Comments are closed.