Vueling heeft 50 miljoen passagiers vervoerd

Spaanse luchtvaartmaatschappij Vueling heeft sinds de oprichting in 2004 50 miljoen passagiers vervoerd. Om dit te vieren heeft de luchtvaartmaatschappij een vliegtuig laten bedrukken met 200 Instagramfoto’s van passagiers. Deze foto’s vormen samen het woord ‘Thanks’. De luchtvaartmaatschappij wil op deze manier de passagiers bedanken voor het vertrouwen in de maatschappij.

De foto’s zijn gemaakt door passagiers van Vueling. De foto’s zijn tevens te bekijken op deze website:  www.vuelingairgallery.com

Bestemmingen

In Nederland vliegt Vueling deze zomer op negen bestemmingen vanaf Schiphol Amsterdam Airport: Barcelona, La Coruña, Alicante, Bilbao, Ibiza, Malaga, Palma de Majorca, Sevilla en Valencia. Vanaf Groningen Airport Eelde vliegt Vueling naar Barcelona. Via de thuishaven Barcelona zijn er vervolgens vele overstapvluchten mogelijk, onder andere naar Marrakech.

Lees ook:Bij Vueling voortaan ook met IDEAL betalen
Lees ook:Voor drie tientjes naar Spanje, maar wees snel!
Lees ook:Transavia Mazzeldagen zijn begonnen. Goedkope vliegtickets vanaf € 49
Lees ook:Vueling start lowcost vlucht Amsterdam – Parijs
Lees ook:Veel goedkope vluchten RyanAir vanaf Airport Weeze in 2010

Geen reacties // Reageer