Weer naald gevonden in vliegtuigeten

Weer een naald in een broodje aan boord van een vliegtuig. Ditmaal vond een Canadees een naald in zijn broodje aan boord van een vlucht van Air Canada. Op een vlucht van Victoria naar Toronto werd de naald gevonden. Verder zijn er geen berichten van meer naalden in broodjes. De luchtvaartmaatschappij onderzoekt hoe de naald in het broodje terecht heeft kunnen komen. Tevens is de politie ingeschakeld.

Twee weken geleden werden er aan boord van Amerikaanse vluchten ook al naalden gevonden in broodjes. Die waren afkomstig van een Nederlandse leverancier, en uit onderzoek bleek dat er vrijwel zeker sprake is geweest van opzet. Een passagier raakte toen gewond toen hij een hap nam uit zijn broodje kalkoen. De Nederlandse en Amerikaanse autoriteiten zijn nog steeds bezig met het onderzoeken van deze zaak. Of er een verband is tussen de beide zaken is nog niet bekend.

Heb jij wel eens wat vreemds aangetroffen in je vliegtuigeten? 

Volg Travel.blog.nl ook op TwitterFacebook en Bloglovin!

Lees ook:Naalden in broodje kalkoen in vliegtuig
Lees ook:United Airlines vliegtuig maakt noodlanding op Azoren
Lees ook:Vier uur vertraging voor vlucht Vietnam Airlines door ontsnapte muis
Lees ook:Lijk vliegt eerste klas
Lees ook:Arkefly maakt noodlanding na bommelding

1 Reacties // Reageer

One thought on “Weer naald gevonden in vliegtuigeten

  1. Aan de Zijlijn

    Als er zo’n geval wordt geconstateerd als deze, dan wordt er altijd hetzelfde scenario afgedraaid. Mensen doen zich belangrijker voor dan ze zijn en zoeken maar al te graag de publiciteit.Om de zaak af te leiden en de grootste druk van de ketel te halen worden mensen gerust gesteld met grote nietszeggende woorden als: we gaan de zaak onderzoeken en we hebben een onderzoekcommissie aangesteld, maar vervolgens gebeurd er eigenlijk maar weinig.

      /  

Comments are closed.