Vrouw valt in slaap in vliegtuig en vliegt mee terug

Een Franse vrouw schijnt in het vliegtuig van Pakistan naar Parijs in slaap te zijn gevallen en heeft vervolgens de gehele vlucht terug weer over gedaan. De vrouw viel in slaap en bleef in het vliegtuig zitten. In Parijs zagen de schoonmakers haar over het hoofd, zo kon zij de hele weg weer mee terug vliegen. Pas bij de paspoortcontrole werd duidelijk dat ze op de verkeerde eindbestemming was.

Pakistan International Airlines

Dat heeft de luchtvaartmaatschappij Pakistan International Airlines (PIA) woensdag medegedeeld. De luchtvaartmaatschappij laat onderzoeken hoe het kan dat het personeel in Frankrijk gedurende de tussentijd van twee uur de vrouw niet opgemerkt heeft.

Paspoortcontrole

Het is niet duidelijk of de vrouw gedurende de vlucht naar Pakistan ontdekte wat er gebeurd was of dat ze dat echt daadwerkelijk pas bij de paspoortcontrole ontdekte.

Tussenstop

Maar liefst 18 uur bracht de vrouw door in hetzelfde vliegtuig, dat tijdens de heenreis een tussenstop had in Milaan. In totaal overbrugde ze 12.000 kilometer.

Veel mensen lukt het niet eens om een dutje te doen tijdens een vliegreis. Ikzelf heb daar niet zoveel moeite mee, en ik heb zelfs wel eens door een landing heen geslapen, maar ik kan me niet voorstellen dat je na de landing niet wakker wordt van het rumoer om je heen. Wat denk jij? Zou de vrouw echt door alles heen geslapen hebben of zou er meer achter dit verhaal zitten?

Volg Travel.blog.nl ook op TwitterFacebook en Bloglovin!

Lees ook:Somalische vrouw probeert vliegtuig te kapen in Nieuw Zeeland
Lees ook:Vrouw geweigerd in vliegtuig vanwege laag decolleté
Lees ook:Stewardess kondigt crash aan
Lees ook:Man komt klaar op slapende vrouw tijdens vlucht
Lees ook:Lastige passagier vastgeplakt in vliegtuig

1 Reacties // Reageer

One thought on “Vrouw valt in slaap in vliegtuig en vliegt mee terug

  1. Henk

    Ik slaap toch het lekkerst in mijn eigen bed! Kan me bijna niet voorstellen dat dit verhaal klopt.

      /  

Comments are closed.