Virgin verstopt Swarovski oogmaskers in vliegtuigen

Foto: Virgin Atlantic

Wauw, wat een actie! Virgin Atlantic gaat in haar vliegtuigen vijf oogmaskers verstoppen met daarop zo’n drieduizend kristallen! De oogmaskers, ontworpen door Swarovski zijn per stuk zo’n 3100 euro waard en worden willekeurig verstopt in vijf vliegtuigen overal ter wereld tussen de gewone oogmaskers.

 

 

Zonnebrilmonturen

Foto: Virgin Atlantic

De duizenden kristallen vormen samen het design van beroemde zonnebrilmonturen. De kristallen zijn rood, wit en blauw en het geheel ziet er echt fantastisch uit. Het zal je toch gebeuren dat je op reis even een dutje wilt gaan doen en zo’n oogverblindend oogmaskers uit de verpakking haalt!

Meer passagiers

Virgin Atlantic verstopt de oogmaskers in de hoop meer passagiers te trekken voor hun vluchten. Virgin vliegt niet vanaf Nederland, maar het is wel heel makkelijk om in London over te stappen op vluchten van Virgin. Virgin is voornamelijk gespecialiseerd in de Caribbean.

Bestemmingen

De bestemmingen van Virgin even op een rijtje: Kenia, Mauritius, Nigeria, Zuid-Afrika, China, Japan, India, Verenigde Arabische Emiraten, California, Floria, Illinois, Massachusetts, Nevada, New York, New Jersey, Virginia, Antigua en Barbuda, Barbados, Cuba, Grenada, Jamaica, St Lucia, Trinidad en Tobago, Australië en New South Wales. Op vluchten naar een van deze bestemmingen zullen passagiers de oogmaskers gaan vinden!

Volg Travel.blog.nl ook op TwitterFacebook en Bloglovin!

Lees ook:Diamant onder je kussen bij Holiday Inn
Lees ook:Vliegtuig terug naar Gatwick na technisch probleem
Lees ook:British Airways knipt concurrent Virgin uit James Bond-film
Lees ook:Eind 2013 cruises naar Verenigde Arabische Emiraten
Lees ook:Air Asia X vlucht naar Londen heeft een jaar vertraging

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Virgin verstopt Swarovski oogmaskers in vliegtuigen

  1. Pingback: Diamant onder je kussen bij Holiday Inn | Travel