Lufthansa steekt personeel in klederdracht

Foto: Lufthansa

Na alle negatieve publiciteit over Lufthansa nu eens een leuk nieuwtje! Omdat het Oktoberfest in München eraan zit te komen steekt Lufthansa mannelijke medewerkers in lederhosen en vrouwelijk in de tradtionele dirndl tijdens een aantal vluchten. De kleuren van de traditionele kleding zijn in de Lufthansakleuren blauw, geel en wit. 

Lederhosen aan boord

Twaalf stewardessen en twee stewards, die de Münchner Trachtencrew genoemd worden, zijn tijdens de vlucht van München naar New York op 21 september uitgedost in de traditionele kleding. Zij zullen een week later tijdens de vlucht naar Charlotte weer de kleding uit de kast trekken en op 3 oktober voor het laatst op de vlucht naar Hong Kong.

Traditie

Al sinds 1957 laat Lufthansa personeel klederdracht dragen in de periode september/oktober, als teken van verbondenheid met het Oktoberfest in München.

Volg Travel.blog.nl ook op TwitterFacebook en Bloglovin!

Lees ook:Lufthansapersoneel gaat weer in lederhosen en dirndls!
Lees ook:Eins, zwei, drei saufen! Duits Oktoberfest bijna van start
Lees ook:Gevonden voorwerpen Oktoberfest
Lees ook:6,4 miljoen bierdrinkers op 180e Oktoberfest
Lees ook:Festivals wereldwijd: Oktoberfest in Duitsland

Geen reacties // Reageer