Enige passagier in vliegtuig krijgt VIP-Treatment

Een Amerikaan die van Nashville naar New York zou vliegen heeft een wel heel bijzondere vliegreis meegemaakt. Hij kreeg een telefoontje van de vliegtuigmaatschappij dat zijn vlucht 3,5 uur vertraagd was, en dat zijn vlucht dus later zou vertrekken. Eenmaal op het vliegveld bleek de Amerikaan de enige overgebleven passagier, de overige passagiers waren al op andere vluchten vertrokken naar New York.

VIP-Treatment

Wat een enorm saai vlucht had kunnen worden werd een vlucht die de man waarschijnlijk niet snel zal vergeten. Hij kreeg een VIP-treatment aangeboden door het personeel. Zo mocht hij muziek uitzoeken die via de speakers van het vliegtuig zouden galmen. Zo hebben de passagier en zijn bemanning de hele vlucht genoten van muziek van Metallica. Ook werd hij de gehele vlucht aangesproken met Mr. President.

 

Lees ook:50 miljoenste passagier Schiphol warm ontvangen
Lees ook:Vier uur vertraging voor vlucht Vietnam Airlines door ontsnapte muis
Lees ook:Ideaal voor gadgetfreaks: het Pod hotel
Lees ook:Passagier luchthaven krijgt cannabis cadeau
Lees ook:Passagier zet vliegtuig aan de grond na overlijden piloot

Geen reacties // Reageer