50 miljoenste passagier Schiphol warm ontvangen

Op Schiphol werd gisterochtend de 50 miljoenste passagier van 2012 onthaald. Het is voor het eerst dat er in een jaar tijd zoveel passagiers verwerkt werden op de luchthaven in Amsterdam. Jos Nijhuis, President-directeur van Schiphol liet aan Reisburoactueel.nl weten enorm trots te zijn: ‘Het is fantastisch dat de 50 miljoen passagiers dit jaar is bereikt. Het is een mooi record waar we samen met KLM en de andere luchtvaartmaatschappijen trots op zijn.’

De gelukkige 50 miljoenste passagier was een mevrouw uit Veghel, die net vanuit Singapore thuiskwam op Schiphol. Haar werd een reischeque t.w.v. 2000 euro, een shopping voucher t.w.v. 500 euro te besteden op Schiphol en een goodiebag van IAmsterdam aangeboden. Alle overige passagiers van de vlucht KL0836 kregen eveneens een cadeau aangeboden.

Volg Travel.blog.nl ook op TwitterFacebook en Bloglovin!

Lees ook:Win een 8-daagse vliegvakantie bij Vaya. Doe de Memory game
Lees ook:Hotelkamerveiling.nl heeft 1 miljoen overnachtingen geveild
Lees ook:Voor het eerst miljoenste passagier op Weeze
Lees ook:Lastige passagier vastgeplakt in vliegtuig
Lees ook:KLM: 50% Europese vluchten en 50 intercontinentale vluchten op dinsdag

Geen reacties // Reageer