Vueling daagt je uit een naam voor een vliegtuig te bedenken

Ben jij een beetje creatief met taal? De Spaanse vliegtuigmaatschappij Vueling vraagt Nederlanders om een naam voor één van haar nieuwe vliegtuigen te bedenken. Jouw creatieve bedenksels kunnen ingestuurd worden via de Facebook pagina van Vueling. De Spaanse vliegtuigmaatschappij organiseert de actie om de komst van 16 nieuwe vliegtuigen te vieren. Deze zomer vliegt Vueling met 70 vliegtuigen, 16 meer dan in 2012. In totaal vliegt Vueling aankomende zomer op 100 bestemmingen in Europa en Noord-Afrika.De beste Nederlandse inzending met de beste naam wint een vlucht voor twee personen naar Barcelona. Het is niet de eerste keer dat Vueling een dergelijke actie heeft. Zo zijn er vliegtuigen met namen als ‘Vueling on heaven’s door’, ‘Be Vueling my friend’ en ‘Vueling Stones’. De actie loopt tot 15 februari 18.00 uur.

 

Kijk voor meer informatie op de Facebook actiepagina.

Volg Travel.blog.nl ook op TwitterFacebook en Bloglovin!

Lees ook:Vueling start lowcost vlucht Amsterdam – Parijs
Lees ook:Vueling heeft 50 miljoen passagiers vervoerd
Lees ook:Bij Vueling voortaan ook met IDEAL betalen
Lees ook:Voor drie tientjes naar Spanje, maar wees snel!
Lees ook:Instagramfoto’s op vliegtuig gedrukt

Geen reacties // Reageer