Bij Vueling voortaan ook met IDEAL betalen

La Coruna

Bij het online boeken van vluchten met Vueling kun je voortaan ook met IDEAL betalen. Wat mij betreft is dat een groot voordeel, want als er geen mogelijkheid is om met IDEAL te betalen kijk ik vaak al even verder tot ik op een website kom waar dit wel wordt aangeboden. Ik ben niet de enige waarbij IDEAL favoriet is, 56% van de Nederlanders verkiest IDEAL boven andere betaalmethodes. Er kan overigens ook nog steeds betaald worden me Visa, MasterCard, American Express, Diners Club International en PayPal.

Vueling begon in juli 2004 met twee Airbus A320’s en vier routes. Nu, negen jaar later, vliegt Vueling op 208 routes in meer dan 105 steden in Europa, het Midden-Oosten en Afrika. Vueling opereert vanuit 16 landen en heeft meer dan 55 miljoen passagiers vervoerd tot nu toe. In Nederland vliegt Vueling deze zomer rechtstreeks op negen bestemmingen vanaf Schiphol Amsterdam Airport: Barcelona, Alicante, Bilbao, Valencia, Malaga, Ibiza, Sevilla, La Coruña en Palma de Mallorca.

Volg Travel.blog.nl ook op TwitterFacebook en Bloglovin!

Lees ook:Vueling heeft 50 miljoen passagiers vervoerd
Lees ook:Vueling daagt je uit een naam voor een vliegtuig te bedenken
Lees ook:Voor drie tientjes naar Spanje, maar wees snel!
Lees ook:Vliegen met Vueling Airlines
Lees ook:Goedkoop vliegen naar Spanje met Vueling

Geen reacties // Reageer