Eind november vliegt ook Corendon weer op Egypte

Langzaamaan durven de luchtvaartmaatschappijen het weer aan om passagiers naar Egypte te vervoeren. Ook Corendon heeft besloten hun reizen naar het Noord-Afrikaanse land weer te hervatten. Het Ministerie van Buitenlandse Zaken heeft het reisadvies voor reizen naar Egypte versoepeld. Volgens hen is de omgeving rond de Rode Zee weer veilig voor toeristen.Vanaf 30 november vliegt Corendon weer iedere week naar de badplaats Hurghada. Veel reisorganisaties hebben de afgelopen maanden hun reizen naar Egypte af moeten blazen vanwege het geweld in het land.

Volg Travel.blog.nl ook op TwitterFacebook en Bloglovin!

Lees ook:MinBuZa ontraadt reizen Egypte niet meer
Lees ook:Terreurdreiging doet Transavia besluiten niet te vliegen naar Sharm-el-Sheikh
Lees ook:Webcams moeten laten zien dat Egypte weer veilig is
Lees ook:Neckermann biedt ondanks onveranderd reisadvies weer reizen aan naar Egypte
Lees ook:Reizen naar Israël opgeschort

Geen reacties // Reageer