Terreurdreiging doet Transavia besluiten niet te vliegen naar Sharm-el-Sheikh

Transavia heeft vandaag laten weten de komende twee weken niet te vliegen naar Sharm-el-Sheikh. De luchtvaartmaatschappij vliegt al enige tijd niet meer naar Egypte wegens het negatieve reisadvies, maar zou daar deze week weer mee beginnen. Omdat geheime diensten aanwijzingen hebben dat terroristen vliegtuigen boven de Sinaï-woestijn onder vuur wil nemen.

Transavia zou deze week weer gaan vliegen op Sharm-el-Sheikh, Hurghada en Marsa Alam. Transavia heeft nu besloten wel te gaan vliegen op de laatste twee bestemmingen. Arkefly vloog de afgelopen tijd ook niet op Egypte. Hun eerste vlucht naar Egypte staat gepland voor 27 oktober. Zij bekijken tegen die tijd of het weer verantwoord is om naar Egypte te vliegen.

Volg Travel.blog.nl ook op TwitterFacebook en Bloglovin!

Lees ook:Transavia en Arkefly bereiden zich voor op opengaan luchtruim. Volg de vluchtstatus op internet en kom niet naar Schiphol!
Lees ook:MinBuZa ontraadt reizen Egypte niet meer
Lees ook:Britse Ministerie verhoogt terreurdreiging Egypte naar ‘hoog’
Lees ook:Eind november vliegt ook Corendon weer op Egypte
Lees ook:Veel nieuwe bestemmingen voor vliegveld Weeze in Duitsland

Geen reacties // Reageer