KLM gaat sneller instappen introduceren

Passagiers bij de KLM kunnen er voortaan op rekenen dat het instappen in het vliegtuig soepeler gaat verlopen. De KLM introduceert het ‘nummertje trekken naar gelang de zitplaats in het vliegtuig’. Op deze manier zouden mensen bij het raam eerder instappen dan mensen bij het gangpad, wat opstoppingen moet voorkomen. Momenteel is de KLM bezig met het uittesten van het ‘smart boarding’. De testfase moet in 2014 afgelopen zijn en moet het nummertje trekken op alle Europese bestemmingen ingevoerd worden.

Volg Travel.blog.nl ook op TwitterFacebook en Bloglovin!

Lees ook:Egypte opent nepgraf Toetanchamon om meer toeristen te trekken
Lees ook:Travel nu ook op Facebook!
Lees ook:KLM stopt met vluchten naar Iran, Khartoum en Addis Abeba
Lees ook:New York krijgt 190 meter hoog reuzenrad
Lees ook:106-jarige doet wereldreis per openbaar vervoer

Geen reacties // Reageer