Ryanair gaat vanaf Eindhoven vliegen naar West-Ierland

Hoog op mijn verlanglijstje staan de highlands van Ierland. Een paar jaar geleden ben ik in Dublin geweest, maar men zegt wel eens dat Dublin het lelijkste stukje Ierland is, en dat, terwijl ik Dublin al fantastisch vond. Dan moet je ook de rest van Ierland bezocht hebben! Goed nieuws voor mij en vele andere Ierlandliefhebbers: Ryanair heeft aangekondigd vanaf 1 april 2014 te vliegen van Eindhoven Airport naar Knock in West-Ierland.

Ryanair gaat twee keer per week, op dinsdag en zaterdag, met een Boeing 737-800 met 189 zitplaatsen, vliegen naar Knock in West-Ierland. Knock ligt op zo’n 200 kilometer van Dublin, en staat bekend als bedevaartsoort en om zijn werelderfgoed.

Ryanair biedt in totaal 32 bestemming aan vanaf Eindhoven Airport.

Volg Travel.blog.nl ook op TwitterFacebook en Bloglovin!

Photo credit: Phil Burns / Foter.com / CC BY-NC-SA

Lees ook:RyanAir vliegt nog niet! Vluchten naar oa Weeze, Eindhoven en Charleroi uitgesteld tot donderdag 13.00 uur
Lees ook:RyanAir: Luchtruim Groot Brittannie en Ierland waarschijnlijk dicht door nieuwe aswolk
Lees ook:Ryanair stationeert Boeing 737-800 op Eindhoven Airport
Lees ook:Top 5 landschappen in Ierland
Lees ook:Vertragingen Ryanair door problemen Dublin

Geen reacties // Reageer