Baby geboren tijdens KLM-vlucht

Tijdens een vlucht van de KLM van Amsterdam naar het Canadese Calgary is een vrouw bevallen van een gezonde jongen. Tijdens de vlucht bleek dat de vrouw zou bevallen, waarop de Airbus 330 uitweek naar het plaatsje Yellowknife. De baby liet echter eerder van zich horen, want hij kwam nog in de lucht ‘ter wereld’. Eenmaal in Yellowknife zijn moeder en kind naar het ziekenhuis gebracht. Tijdens de vlucht waren er meerdere artsen en verpleegkundigen aan boord die hielpen bij de bevalling. Twee uur na de landing konden de overige passagiers hun vlucht vervolgen.

Volg Travel.blog.nl ook op TwitterFacebook en Bloglovin!

Lees ook:Baby geboren aan boord van vliegtuig
Lees ook:Kind geboren aan boord van vliegtuig
Lees ook:Filmpje: Man schreeuwt: ‘There’s a bomb on this fucking plane!’
Lees ook:Rel om Ruben in Libië
Lees ook:Stewardess kondigt crash aan

Geen reacties // Reageer