Boeing 747 gepresenteerd met daarop draak Smaug uit The Hobbit

Air New Zealand heeft gisteren een Boeing 747 gepresenteerd met daarop een enorme afbeelding van de draak Smaug uit de film The Hobbit. Het vliegtuig vertrok gisteren richting Los Angelos, waar het tweede deel van de film in premiere ging.

Bijzonder aan het ‘plaatje’ van maar liefst 54 meter lang, is dat fans van de filmreeks voor het eerst kennis kunnen maken met de draak. In de eerste film was alleen een oog van de draak te zien. Op het vliegtuig staat de draak op beide zijden van het vliegtuig afgebeeld.

De afbeelding is gemaakt door de special effects-studio Weta Digital, zij hebben ook een groot aandeel in de in Nieuw-Zeeland opgenomen films, die zijn gebaseerd op de boeken van J.R.R. Tolkien.

Het is niet de eerste keer dat Air New Zealand stunt met afbeeldingen op hun vliegtuigen. Vorig jaar presenteerde de luchtvaartmaatschappij een vliegtuig compleet in Hobbitstijl. De afbeelding van de draak Smaug blijft minstens een jaar zitten op het vliegtuig.

Volg Travel.blog.nl ook op TwitterFacebook en Bloglovin!

Lees ook:Air New Zealand heeft Hobbit-vliegtuig
Lees ook:Nieuwe trekpleister: Een betonnen draak van 21 kilometer
Lees ook:Somalische vrouw probeert vliegtuig te kapen in Nieuw Zeeland
Lees ook:‘Nieuw-Zeeland 30 centimeter dichter bij Australië’
Lees ook:Is Nieuw-Zeeland nog wel veilig?

Geen reacties // Reageer