Floortje Dessing beroofd op Schiphol

Wereldreizigster Floortje Dessing is op Schiphol beroofd van haar spullen. Dessing was met haar crew net terug van opnames voor nieuwe uitzendingen toen bij de bagageband bij Schiphol hun apparatuur gestolen werden. Dit liet Floortje weten via Twitter. Ze liet weten behoorlijk verbijsterd te zijn:

‘Ongelovelijk… Kom net op Schiphol terug en heb toch echt van de gevaarlijkste landen op aarde bezocht.. Worden we hier op het vliegveld beroofd! Al onze apparatuur weg; ben als een gek door aankomsthal gaan rennen en zag als een wonder alles staan bij dief die trein in wilde stappen. Alles onder zijn neus vandaan gepakt; kon hem niet laten arresteren, deed alsof het niet bij hem hoorde.. Camerabeelden wezen m’n gelijk uit. Kortom: let op je spullen als je deze dagen op Schiphol bent. Schijnt veel te gebeuren nu! En let op man met alpinopet en korte witte broek! Echt waar, een korte witte broek, op 21 december!’

Volg Travel.blog.nl ook op TwitterFacebook en Bloglovin!

Lees ook:Floortje Dessing wil meer de diepte in met haar programma’s
Lees ook:Herstel Floortje Dessing verloopt moeizaam
Lees ook:Nieuw reisprogramma voor Floortje Dessing!
Lees ook:Floortje Dessing loopt knokkelkoorts op in Azië
Lees ook:Zwitserland eerste bestemming sinds ziekteverlof Floortje Dessing

Geen reacties // Reageer