Schiphol had 3% meer passagiers in 2013

Schiphol-directeur Jos Nijhuis heeft vandaag de cijfers bekend gemaakt over de luchthaven in 2013. Schiphol heeft een recordaantal passagiers mogen vervoeren, in totaal een aantal van 52,5 miljoen passagiers. Met dit aantal passagiers heeft Schiphol een groei van maar liefst 3% doorgemaakt. Het aantal vliegtuigbewegingen steeg met 0,5% naar bijna 426.000. Het aantal directe bestemmingen vanaf Schiphol is gegroeid van 317 naar 323.

Volg Travel.blog.nl ook op TwitterFacebook en Bloglovin

Lees ook:Schiphol verwerkt recordaantal passagiers in juli
Lees ook:Schiphol groeit het snelst van alle Europese luchthaven
Lees ook:Door Anouk willen meer mensen naar Malmö
Lees ook:Stijging passagiers 2012 Schiphol en Eindhoven Airport
Lees ook:Ook een goed jaar voor Groningen Airport Eelde

Geen reacties // Reageer