Ryanair werkt met Google aan nieuwe manier van tickets boeken

Als het aan Ryanair topman Michael O’Leary ligt worden tickets voor vliegreizen over een tijdje alleen nog maar geboekt via een uniek systeem dat Ryanair samen met Google zou ontwikkelen. Over de inhoud van het plan wil de topman van Ryanair nog niet teveel kwijt, maar dat hij er alle vertrouwen in heeft blijkt wel uit zijn uitspraken in The Independent.

‘Mensen zullen dan nooit meer op een andere manier tickets boeken. De plannen die we hebben zijn echt inspirerend. Google komt met een soort prijsvergelijker, maar dan wel eentje die concurrenten als Skyscanner in één klap de knock-out kunnen geven’, aldus Michael O’Leary.

Daarnaast beweert O’Leary dat het plan Ryanair geen euro gaat kosten. ’Google is Google. Ze willen straks prijzen van iedere maatschappij kunnen tonen en ze verdienen de kost met advertenties. Voor de nieuwe services hoeven wij in ieder geval niets af te rekenen.’

Volg Travel.blog.nl ook op TwitterFacebook en Bloglovin

Lees ook:RyanAir-baas wil naar Amerika vliegen vanaf € 10
Lees ook:Voor een tientje naar de VS vliegen met Ryanair
Lees ook:Google lanceert zoekrobot voor vluchtinformatie
Lees ook:Vliegtickets RyanAir worden duurder
Lees ook:Topman Ryanair noemt veiligheidsgordels waardeloos

Geen reacties // Reageer