Piloten van Lufthansa gaan staken maar weten nog niet wanneer

De piloten van Lufthansa willen meer loon en betere eindeloopbaanvoorwaarden. Om die reden leggen de piloten binnenkort het werk neer, en blijven de kisten aan de grond. Maar, wanneer de piloten het werk neer zullen leggen, weet men nog niet. Wel hebben de piloten gezegd het weekend van Pasen te zullen sparen.

Volgens een woordvoerder van de vakbond staat 95% van de piloten achter de staking. Daarnaast liet de woordvoerder weten dat de staking op z’n minst 48 uur van tevoren aangekondigd zal worden, zodat niemand voor vervelende verrassingen hoeft komen te staan. De staking heeft ook betrekking op de ondernemingen Lufthansa Cargo en lagekostenmaatschappij Germanwings.

Volg Travel.blog.nl ook op TwitterFacebook en Bloglovin

Lees ook:Grootste staking ooit. Lufthansa probeert staking piloten te verbieden
Lees ook:Staking Lufthansa piloten voorlopig voorbij
Lees ook:Staking Tap Air Portugal gaat niet door
Lees ook:Staking Lufthansa eindigt morgen
Lees ook:Staking Schiphol treft vakantiegangers

Geen reacties // Reageer