Met WOW air vlieg je al vanaf 89 euro naar Reykjavik

Tickets vanaf 89 euro naar Reykjavik? Waar kan ik bestellen? Al een tijdlang staat IJsland enorm hoog op mijn bucket list, misschien zelfs wel op de eerste plaats. Maar IJsland heeft de reputatie enorm duur te zijn, en daardoor wordt mijn enthousiasme ietwat getemperd.

Deze week kreeg ik echter een persbericht toegestuurd waar ik enorm enthousiast van werd (al was het maar vanwege de smiley op de snuit van het vliegtuig). Het persbericht kwam van WOW air, die claimen de gezelligste luchtvaartmaatschappij te zijn. Deze zomer komt de luchtvaartmaatschappij naar Nederland. Van 2 juni tot en met 15 september vliegt de lowbudget airline drie keer per week rechtstreeks van Amsterdam naar Reykjavik. En om Nederlanders kennis te laten maken met de airline heeft WOW air meteen maar even een leuke aanbieding: tickets naar Reykjavik in juni vanaf 89 euro.

Het is inmiddels het tweede jaar op rij dat WOW air een zomerdienstregeling uitvoert op Amsterdam. Er wordt iedere maandag, woensdag en vrijdag in drie uur naar IJsland gevolgen.

Daarnaast claimt WOW air een behoorlijk gebruikersvriendelijke luchtvaartmaatschappij te zijn: het is makkelijk er te boeken, er is behoorlijke comfort aan boord en men vindt de milieuvriendelijkheid erg belangrijk. Er wordt gevlogen met de nieuwste Airbus A320′s.

Op de website www.wowair.nl kun je niet alleen vluchten boeken, maar ook hotels en huurauto’s.

Volg Travel.blog.nl ook op TwitterFacebook en Bloglovin

Lees ook:Iceland Express gaat weer vliegen vanaf Eindhoven
Lees ook:Luchthaven Reykjavik voor het eerst sinds aswolk dicht; zeker tot morgenochtend
Lees ook:Angst voor aanslag Lufthansa vliegtuig
Lees ook:IJsland: land van de gletsjers en culturele festivals
Lees ook:Aanbiedingen Air Transat

Geen reacties // Reageer